Cum se activează/dezactivează schimbarea rapidă a utilizatorilor în Windows 7, Vista, XP
Activați Comutarea rapidă a utilizatorilor în Windows pentru a permite conectarea simultană a mai multor utilizatori. Partajați computerul fără întreruperi.